Novi brendovi stigli u AVA Shopping Park

Novi brendovi stigli u AVA Shopping Park

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a svoj dom će do kraja leta pronaći preko 55 domaćih i nacionalnih brendova. Novaston tim od ideje uključen u rad i život AVA shopping parka.

AVA Shopping park je od 16. maja postao bogatiji za nove članove. Već uigranoj ekipi pridružili su se nacionalni i internacionalni brendovi pažljivo odabrani - za sve ukuse i sve generacije - EPCO, Terranova, Kigili, Watch, Kafeterija, Fly London, Zaspavanje, Eglo, Dr. Max, Premium Pet, Extreme Intimo, Lilly, Barbolini, Bonatti.

“Naša platforma Novaston i njene kompanije Novaston Project i Novaston Marketing deo su AVA priče još od samog početka, od same ideje da se na jednom prilično neobičnom mestu, dalje od centra grada, izgradi ritejl park. U prethodne dve godine pokazali smo, svi zajedno, da je ideja bila odlična, AVA je danas vrlo posećen porodični ritejl park, i pred nama je vrlo izazovan zadatak – da svakog dana budemo sve bolji i da budemo prvi na listi posetilaca ne samo iz Beograda već i šire”, istakla je Mia Zečević, vlasnica i CEO Novaston platforme.

Novi deo AVA shopping parka svečano su otvorili IKEA CEO & CSO Ekaterina Egorova, njena ekselencija Anika Ben David, ambasadorka Kraljevine Švedske u Srbiji i Aleksandar Rajčević, IKEA AVA menadžer za biznis integraciju.

Prema rečima Aleksandra Rajčevića, AVA priča započela je pre više od dve godine, sa dolaskom IKEA u Srbiju. „Za vrlo kratak period prošli smo ozbiljan put da razvijemo AVA shopping park i pozicioniramo ga na tržištu, pored jake konkurencije. I sa ponosom danas mogu reći da smo za manje od dve godine koliko AVA postoji, uspeli, svi zajedno, da postanemo prepoznati kao porodičan shopping park, sa odličnim cenama i sjajnom ponudom. Preko 2 miliona posetilaca nas je obišlo u prethodnom periodu i to ne samo iz Beograda, već i iz drugih gradova širom Srbije, ostvarivši našim zakupcima preko 60 miliona evra prometa. Sada nam se pridružuje 18 novih brendova, tako da ćemo time, sa velikom i jedinstvenom skakaonicom igraonicom, do kraja leta u potpunosti zaokružiti ponudu AVA shopping parka“, istakao je Aleksandar Rajčević.

Nakon zvaničnog otvaranja novog dela AVA shopping parka, svečano je otvorena i jedinstvena bašta, koja predstavlja posebnu celinu u okviru parka. Ova bašta postaće uskoro stanište i mesto za snabdevanje hranom za mnoge različite vrste životinja i insekata. Na ovaj način AVA shopping park je, zajedno sa IKEA, još jednom pokazala da poštuje principe društveno odgovornog poslovanja, da su joj prioriteti podizanje svesti o biodiverzitetu, posebno lokalnom, i njegovo promovisanje.

Sve vesti

Novi brendovi stigli u AVA Shopping Park
Novi brendovi stigli u AVA Shopping Park

Ava shopping park je za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a svoj dom će do kraja leta pronaći preko 55 domaćih i nacionalnih brendova....

Novaston investira u luksuzni stambeni kompleks u Opatiji
Novaston investira u luksuzni stambeni kompleks u Opatiji

Krenula je gradnja ekluzivnog rezidencijalnog komplesa O residence, Novaston Cro investitor...

Zaokružene dve godine uspešnog poslovanja NOVASTON i PULS šoping parka u Pirotu
Dve godine poslovanja NOVASTON i PULS šoping parka u Pirotu

Kompanija NOVASTON sa ponosom obeležava dve pune godine uspešnog upravljanja sa PULS šoping parkom...

Sa Novaston timom Schneider Electric do LEED Platinum sertifikata
Schneider Electric do LEED Platinum sertifikata

Poslovna zgrada InGrid, kompanije Schneider Electric, dobila je nedavno LEED Platinum sertifikat...

Šta je sledeće za poslovni prostor? Kakva budućnost čeka ovaj sektor?
Šta je sledeće za poslovni prostor?

Koja je budućnost poslovnog prostora? Grupa stručnjaka iz regiona razgovarala je o ključnim pokretačima i temama daljeg razvoja poslovnog prostora....

Konkurentan prostor prema očekivanjima zaposlenih
Konkurentan prostor prema očekivanjima zaposlenih

Tokom prethodnih godina tržište komercijalnih nekretnina je bilo pod uticajem velikih poremećaja...

Vodic za razvoj nekretnina
Vodič za razvoj nekretnina

Cilj autora ovog svojevrsnog upuststva bio je da demistifikuju...

CSR aktivnosti
2023: Fokus na CSR aktivnostima

Teška vremena su uvek izazov za opstanak i razvoj poslovanja...

LEED GOLD sertifikat
Uz NPM do LEED Gold sertifikata

Poslovni objekti u Srbiji su lideri u podizanju standarda održivosti...

Trziste nekretnina: Sta nas ceka?
Tržište nekretnina: Šta nas čeka?

Pandemija korona virusa usporila je na kratko razvoj industrije nepokretnosti...

Money Meetup: Visoke cene nekretnina
Money Meetup: Visoke cene nekretnina

Podsetivši da su poslednjih 10 godina cene na tržištu nekretnina neprestano...