Mi smo Novaston

Jedinstvena real estate platforma za upravljanje nekretninama, sredstvima i imovinom.

 
Od osnivanja 2013. godine sa sedam zaposlenih, neprestano rastemo i razvijamo se i danas našu platformu čine kompanije: Novaston Asset Management, Novaston Project Management i Novaston Marketing Consultancy.

 
Sa gotovo 100 zaposlenih izgradili smo ime u ritejl, poslovnom i sektoru logistike, kao i u hotelijerskom menadžmentu u Srbiji i regionu.

 
 
Novaston brošura

Specijalizovani smo za širok spektar usluga od podrške u razvoju projekata i usluga upravljanja imovinom, izrade biznis planova i studija slučaja, postavljanja finansijskih modela i strukture finansijskih operacija, procene vrednosti, posredovanja u prodaji i izdavanju nepokretnosti, do marketinga.

Težimo da budemo pouzdan partner u pružanju održivih, jedinstvenih, dugoročnih i strateških rešenja za upravljanje nekretninama.

Tako smo u proteklih 10 godina izgradili smo portfolio koji uključuje više od 40 strateških projekata, 500.000 m2 površine kojom upravljamo za više od 15 stranih i domaćih klijenata među kojima su BIG CEE i NEPI Rockcastle, CPI, GTC, Ikea Srbija, kao i Schneider Electric...

Naša posvećenost inovacijama u real estate industriji ogleda se u standardima koje postavljamo, strateškom i realističnom razmišljanju.

Etika i integritet, entuzijazam, društvena odgovornost i timski rad čine našu kompaniju dinamičnim okruženjem koje podstiče razvoj novih ideja, napredovanje zaposlenih i vodi ka uspehu.

Naš tim

TIMSKI RAD JE U SRCU SVAKOG VELIKOG USPEHA

Članovi našeg tima su profesionalci sa velikim domaćim i međunarodnim iskustvom koji su zaduženi za upravljanje i održavanje nekih od najznačajnijih projekata na Balkanu. Oni na jedinstven način kombinuju najbolju međunarodnu praksu, znanje i iskustvo, kao i duboko razumevanje specifičnosti lokalnog tržišta u svim ovim oblastima.

Mia Zečević

Mia Zečević

CEO Novaston platforme CEO of Novaston Group

Iskustvo

Tokom svog višegodišnjeg iskustva bila je direktor marketinga, prodaje i komercijalizacije u UŠĆE SC, gde je bila odgovorna za sve marketinške i prodajne aktivnosti. Obučavana za poziciju menadžera centra, sa fokusom na upravljanje imovinom i ritejl sektor u ECE Project Management Gmbh. Pre ECE-a, bila je rukovodilac projekta za MK Mountain Resort (deo MK Grupe), gde je upravljala sa 48,000m2 hotelskih lanaca sa 4 zvezdice u skijaškoj oblasti Kopaonik. Takođe je radila u najvećoj srpskoj brokerskoj kompaniji M&V Investements, gde je bila zadužena za analizu domaće i međunarodne berze.

Igor Vojnović

Igor Vojnović

Partner i Novaston Project Management Direktor

Iskustvo

Do sada je radio na pozicijama arhitekte, rukovodioca operacija, rukovodioca projekta i glavnog voditelja projekata.

Specijalnosti

Project i facility menadžment, planiranje i budžetiranje.

Iskra Popović

Iskra Popović

Direktor Novaston Marketing Consultancy

Iskustvo

Upravljanje ritejl konceptima od otvaranja, repozicioniranja i ukupne brend komunikacije za različite šoping centre i ritejl parkove.

Specijalnosti

Maloprodajni marketing, brend strategija, integrisani marketing.

Stefan Brnjada

Stefan Brnjada

Vođa strateškog razvoja poslovanja

Iskustvo

Više od 10 godina stručnosti u financijskim operacijama i upravljanju procesima unutar industrije nekretnina, s posebnim fokusom na B2B.

Specijalnosti

Identifikovanje novih poslovnih prilika kako bi se ostvario prihod, poboljšala profitabilnost i pomoglo rastu poslovanja.

Nikola Đogatović

Nikola Đogatović

Izvršni direktor komercijalnih usluga

Iskustvo

Razvojni konsalting, posredovanje u prodaji & zakupu maloprodajnog, kancelarijskog, magacinskog i industrijskog prostora.

Specijalnosti

Zakup i prodaja komercijalnih nekretnina.

Misija

Najvažnija je posvećenost cilju

Naša posvećenost inovacijama u industriji ogleda se u inovativnim standardima koje postavljamo prilikom pružanja usluga i unapređenim principima upravljanja imovinom kojima se postiže pouzdanost, kvalitet i dugoročna održivost.
 

Vizija

Razmišljamo strateški i na realističan način

To nam pomaže da ostanemo na pravom putu dok napredujemo. U osnovi našeg brenda je ideja da našim klijentima i kupcima budemo pouzdan partner u pružanju održivih, jedinstvenih, dugoročnih i strateških rešenja za upravljanje nekretninama.
 

Vrednosti

Naše vrednosti nam pomažu da ispunimo svoj cilj

One oblikuju način na koji radimo i sarađujemo međusobno, sa klijentima i zajednicom. Kao poslovni partner težimo da budemo posvećeni i pouzdani, fokusirani na postizanje rezultata i uvek profesionalni. Etika i integritet, društvena odgovornost i timski rad čine našu kompaniju dinamičnim okruženjem koje podstiče razvoj novih ideja, napredovanje zaposlenih i vodi ka uspehu. Zaista je neprocenjiv osećaj kada ste uspešni u onome što stvarno volite. Zato je strast prema poslu jedna od naših najviših vrednosti i sa puno entuzijazma pristupamo svemu što radimo.
 

Naša priča

Svaki veliki brend ima svoju priču, evo i naše

Mi smo Novaston – nezavisna platforma za upravljanje nekretninama, sredstvima i imovinom koja je osnovana 2013. godine sa sedam zaposlenih. Od samog osnivanja, mi neprestano rastemo i razvijamo se i Novaston danas čine kompanije: Novaston Asset Management, Novaston Project i Facility Management i Novaston Marketing Consultancy, koje zajedno imaju više od 80 zaposlenih. Naši ključni stubovi poslovanja fokusirani su na: sektor poslovnog prostora, ritejl sektor, sektor logistike i hotelijerstva. Specijalizovani smo za pružanje usluga u oblasti upravljanja nekretninama, upravljanja projektima, održavanja objekata, kao i oblasti marketinga i komunikacije u Srbiji i regionu.
 
 

Članstva

unicef decija sela srbija Savet zelene gradnje Srbije