Novaston investira u luksuzni stambeni kompleks u Opatiji

Novaston investira u luksuzni stambeni kompleks u Opatiji

Krenula je gradnja ekluzivnog rezidencijalnog komplesa O residence, Novaston Cro investitor

Tim Novaston real estate platforme u Hrvatskoj, zajedno sa timom iz Srbije, krenuo je za projektom izgradnje kompleksa luksuznih stanova O residence, na eksluzivnoj lokaciji u Opatiji, pravom mondenskom odmaralištu na hrvatskom primorju.

“O residence je prvi u nizu projekata koje ćemo u narednom periodu realizovati u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a u pregovorima smo i sa Makedonijom i BiH. U pitanju je kompleks luksuznih stanova na ekskluzivnoj lokaciji u Opatiji, na savršenom mestu koje povezuje sve elemente za ugodan život. Izuzetno mi je drago da smo na ovaj način ostvarili naš plan da postanemo investitori i da se ta ideja ostvaruje upravo na ovako predivnom mestu”, istakla je Mia Zečević, CEO i vlasnica Novaston platforme.

Ovaj ekskluzivni kompleks činiće dve zgrade orijentisane prema prekrasnom Jadranskom moru, sa zapanjujućim pogledom na zaliv. Zgrade će imati po šest luksuznih apartmana, čija je prodaja već počela. Veličina apartmana se kreće od 48 do 240 kvadratnih metara. U obe zgrade se nalazi po jedan penthouse na krovu, sa pogledom na more, i pet apartmana raspoređenih na niže spratove. Stanovi na najnižem spratu imaju privatne dvorišne terase umesto balkona. Svi apartmani imaju privatna parking mesta ispod zgrade, uz tri parking mesta ispred objekta. Ceo kompleks će biti okružen prijatnim zelenilom za još lepše uživanje svih stanara.