Zaokružene dve godine uspešnog poslovanja NOVASTON i PULS šoping parka u Pirotu

Dve godine poslovanja NOVASTON i PULS šoping parka u Pirotu

Kompanija NOVASTON sa ponosom obeležava dve pune godine uspešnog upravljanja sa PULS šoping parkom, prvim ritejl parkom u Pirotu i centrom zabave pirotskog okruga.

Ovaj jedinstveni maloprodajni prostor sa ukupnom površinom od oko 7.400 kvadratnih metara i 18 poznatih svetskih i domaćih brendova za prve dve godine poslovanja postao je nezaobilazna destinacija za ljubitelje šopinga u pirotskom okrugu i mesto gde se kvalitet susreće sa raznolikošću.

“Nakon izazovnog perioda otvaranja projekta u jeku pandemije i njegovog oživljavanja pod jakim uticajem globalne ekonomske krize, poslovanje PULS-a je po svim parametrima prevazišlo očekivanja. Ovaj veliki domaći investicioni projekat, jedinstven u tom okrugu, opravdava poverenje u potencijal domaćeg tržišta i očekivanja od Pirota, koji je bio prepoznat kao opština u razvoju čiji se pun potencijal tek očekuje. Projekat pod vođstvom domaćih investitora kompanija Agromarket iz Kragujevca i Borjana iz Pirota i pod menadžmentom kompanije Novaston, sam po sebi predstavlja i značajan doprinos ovom regionu kao turističkoj destinaciji koja sada pored prepoznatljivih gastronomskih užitaka posetiocima može da ponudi sasvim nove standarde kupovine i zabave”, istakla je Marija Urban, direktorka biznis planiranja, zadužena za property management ovog ritejl parka.

Svi smo deo PULS porodice, gde kupovina postaje i skustvo, a rastuće planove za proširenje sadržaja PULS šoping parka s nestrpljenjem očekujemo.