OTVOREN DESETI STOP SHOP RITEJL PARK

OTVOREN DESETI STOP SHOP RITEJL PARK

Sve četiri kompanije Novaston platforme bile su uključene u otvaranje STOP SHOP retail parka u Sremskoj Mitrovici. Novaston Asset Management je bio zadužen za uspostavljanje najbolje kombinacije zakupaca i izvršenje ostalih lizing usluga, dok je Novaston Facility Management pružio tehničku podršku. Sa druge strane, Novaston Project Management je bio odgovoran za izvođenje fit-out radova i koordinaciju zakupaca, a Novaston Marketing Consultancy organizovao ceremoniju otvaranja i celokupnu marketing promociju.

Mia Žečević"Za nas, najvažniji zadadatak u celom procesu je da ispunimo očekivanja klijenta, pa čak i da ih prevaziđemo. Zbog toga mi uvek duplo proveravamo i preračunavamo svaki korak u celom procesu kako bismo se osigurali da sve ide po planu. To je način na koji funkcionišemo generalno, kao i austrujskom kompanijom Immofinanz, koja je vlasnik STOP SHOP retail parkova. Immofinanz je prepoznao naš kvalitet i ukazao nam poverenje da sve četiri kompanije koje čine Novaston platformu operativno upravljaju njihovim retail parkovima u Srbiji. Ovo je samo početak, jer se naša saradnja nedavno proširila i na region. Veoma smo ponosni na sve što smo postigli do sada i nastavićemo da radimo na isti način sa ciljem da obezbedimo maksimalni kvalitet u poslovanju." rekla je CEO Novastona, Mia Zečević.

OTVOREN DESETI STOP SHOP RITEJL PARK OTVOREN DESETI STOP SHOP RITEJL PARK
OTVOREN DESETI STOP SHOP RITEJL PARK OTVOREN DESETI STOP SHOP RITEJL PARK OTVOREN DESETI STOP SHOP RITEJL PARK

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.