NMC ZADUŽEN ZA MARKETING STOP SHOP RITEJL PARKOVA

STOP SHOP retail parks

Novaston Marketing Consultancy, deo jedinstvene Novaston real estate, asset i property platforme, glavni je partner austrijske kompanije Immofinanz, kada je u pitanju marketing STOP SHOP ritejl parkova, koji su u njenom vlasništvu. Portfolio ove kompanije u Srbiji trenutno obuhvata parkove u 9 gradova – Čačak, Niš, Valjevo, Lazarevac, Požarevac i Vršac, a od ove godine, nakon promene vlasničkih struktura, i ritejl parkove u Subotici, Smederevu i Borči.

„NMC je imala je za cilj da primeni drugačiju marketinšku strategiju u odnosu na one koje su postojale u drugim evropskim zemljama gde STOP SHOP ritejl parkovi postoje, STOP SHOP retail parks i shodno tome prilagodi kampanju i marketinške aktivnosti. Pošto naši potrošači, pored lokacije za kvalitetnu i pristupačnu kupovinu, žele i mesto na kome mogu da provedu kvalitetno vreme, ideja je bila da parkovi postanu i centri okupljanja građana. Da bismo to postigli, osim standardnih kampanja, uveli smo i dodatne aktivacije, kao što su obeležavanja rođendana ritejl parkova, praznika, sportske letnje sezone, kao i periodične šoping dane i vikende. Sve aktivacije oblikujemo prema zahtevima tržišta u kome se centar nalazi, kao i ciljnoj grupi. Za svaki ritejl park kreiramo poseban, prilagođen sadržaj i komunikaciju usklađujemo sa potrebama i željama potrošača i zakupaca, dok ujedno vodimo računa i o samom brendu. Upravo takav način rada, da svakom projektu pristupamo pažljivo i sa jedinstvenom analizom i custom made predlogom, je ono što izdvaja našu kompaniju. Praksa je pokazala da smo u tome i uspeli pa će se i budući parkovi organizovati u skladu sa ovom strategijom. Plan nam je da u narednom periodu ovaj koncept primenimo i u regionu, objasnila je Marina Nićiforovoić, marketing menadžerka zadužena za STOP SHOP ritejl parkove.

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.