NPM ZADUŽEN ZA KOORDINACIJU ZAKUPACA ZA STOP SHOP SREMSKA MITROVICA

Stop Shop in Sremska Mitrovica

Kompanija Novaston Project Management, deo jedinstvene Novaston real estate, asset and property platforme, odgovorna je za koordinaciju zakupaca ritejl parka STOP SHOP Sremska Mitrovica, koji je u izgradnji.

"Ovo je sedmi projekat koji će biti realizovan sa našim partnerom, IMMOFINANZ-om, vlasnikom 80 STOP SHOP ritejl parkova širom Evrope. Veoma smo ponosni na ovu saradnju. Kada je u pitanju STOP SHOP Sremska Mitrovica, naš tim će biti zadužen za koordinaciju zakupaca, pružajući punu podršku za nesmetan rad između našeg klijenta - zakupodavaca i zakupaca. Mi ćemo koordinirati sve sa zakupcima, kako bismo osigurali da su sve potrebne procedure i standardi ispunjeni. Zajedno sa našim facility timom organizovaćemo procedure upravljanja objektima i upoznati naše zakupce sa svim potrebnim procedurama za nesmetan rad u ritejl parku.", rekao je Igor Vojnović, direktor i partner.

Stop Shop in Sremska MitrovicaNovaston Project Management je osnovan 2016. godine u okviru jedinstvene Novaston real estate, asset and property platforme, kako bi klijentima pružio integrisanu strategiju upravljanja projektima.

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.