Radite na sebi, ali i volite sve što jeste

Radite na sebi, ali i volite sve što jeste

Osmomartovsko druženje lepšeg, a isto tako jakog dela, tima Novaston platforme obeleženo je kreativnom „intenziv“ radionicom „Životne veštine ženskog uspeha“, 9. marta, u prijatnom ambijentu Lady Life Studio-a.

Ženski tim kompanije, uz CEO Miu Zečević, tokom radionice upoznao se sa konceptom rasta i samospoznaje kroz životne uloge koje nas definišu, ali i sa taktikama pregovaranja, promenom perspektive.

„Hobi ne treba da pretvaramo u posao, već da izaberemo poslovno ostvarivanje u profesiji u kojoj ćemo imati izazov da radimo 10 sati svakodnevno“, istakla je Elena Srzentić Frleta, edukatorka transformacionog procesa promene, u prijatnom ambijentu Lady Life Studio-a.

Uspeh žene je mnogo složeniji i zahteva emotivni i energetski balans.

Radite na sebi, ali i volite sve što jeste„Uspon žena u savremenom društvu nastaje kada biramo da se posvetimo sebi, jer se tada stvari menjaju iznutra. Poštovanjem životnih ciklusa, učimo da volimo ono što jesmo, a radonica je bila prilika za upoznavanje sa osnovnim tehnikama za podržavanje balansa“, reči su Jasmine Stojanović, kreativna konsultantkinja i project&editorial menadžerka magazina Original, osnivačica Moahaza agencije.

„Tim Novaston platforme čini 40 odsto žena, sa čak 60 odsto njih na vodećim položajima. Duboko verujem u žene i žensku energiju. Proaktivnim pristupom i velikom posvećenošću, one zajedno sa kolegama, rade na postavljanju visokih i inovativnih standarda na tržištu nekretnina.“, istakla je tokom radionice Mia Zečević CEO Novaston platforme.

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.