UPRAVLJANJE PROJEKTIMA PODRAZUMEVA KREATIVNE I OPERATIVNE AKTIVNOSTI. SVE POČINJE OD NAŠE VIZIJE I PLANA ŽELJENIH REZULTATA KOJE ZATIM SPROVODIMO U DELO.

Naša priča

Svaki veliki brend priča svoju priču. Ovo je naša.


Mi smo kompanija za upravljanje projektima. Postavljamo standarde u ovoj oblasti tako što na efikasan i kvalitetan način pružamo usluge upravljanja celokupnim projektom od projektovanja do same izgradnje, kao i konsultantske usluge investitorima. Nudimo najbolji odnos između cene i kvaliteta naših usluga, jer primenjujemo najviše standarde i angažujemo menadžere sa velikim iskustvom u ovoj oblasti kako bismo uspešno realizovali projekte za naše klijente, efikasno upravljajući troškovima i vrednostima u svakoj fazi projekta.

Vesti

Predstavljamo vam novine u našem poslovanju

Usluge

Pružamo usluge integrisanog upravljanja projektima , pri čemu smo posebno fokusirani na projekte u oblasti maloprodajnog, poslovnog i komercijalnog prostora:
X
Konsultantske usluge
 • Analiza razvoja lokacije
 • Strategija razvoja
 • Analiza urbanih parametara i lokalnih propisa
 • Procena početne cene i vremenskog okvira
X
Upravljanje projektima i poslovnim objektima
Podrška našim klijentima tokom životnog ciklusa građevinskog projekta
 • od iniciranja,
 • planiranja i projektovanja,
 • preko izvršenja,
 • nadzora i
 • kontrole do zatvaranja projekta
 
Upravljanje poslovnim objektima
 • fizičko i tehničko obezbeđenje,
 • profesionalno održavanje higijene
 • upravljanje tehničkim održavanjem
   
X
Koordinacija zakupaca
Podrška našim klijentima prilikom
 • sklapanja ugovora,
 • tehnička podrška i vođenje projekta,
 • kao i praćenje vremenskog okvira dinamike izvođenja radova,
 • troškova i radova na unutrašnjem uređenju
X
Radovi na uređenju (projektovanje i izgradnja)
Usluge dizajna, od početnog koncepta tokom cele faze detaljnog projektovanja. Radovi na unutrašnjem uređenju takođe spadaju u naše usluge u okviru kojih izvodimo
 • enterijerske radove,
 • usluge postavljanja nameštaja, instalacije i opreme,
 • kao i postavljanje mehaničke, električne i vodovodne instalacije u saradnji sa našim partnerskim kompanijama
X
Igor Vojnović

Partner i Novaston Project Management Direktor

Iskustvo: Do sada je radio na pozicijama arhitekte, rukovodioca operacija, rukovodioca projekta i glavnog voditelja projekata.
Specijalnosti: project i facility menadžment, planiranje i budžetiranje

X
Nenad Krstić

Rukovodilac sektora NFM

Iskustvo: Diplomirani inženjer građevinarstva sa iskustvom u rukovođenju u automotive okruženju (Grammer System), duvanskoj industriji (Phillip Morris International) i upravljanju i održavanju nekretnina i industrijskih sistema (Atalian Global Services)
Veštine: Inženjering (građevina), Upravljanje timovima, Proizvodni procesi, Obezbeđivanje kvaliteta, FM - tehničko održavanje (hard usluge), FM - higijensko održavanje (soft usluge)

X
Dušan Radišić

Project Menadžer

Iskustvo: Ima više od 15 godina profesionalnog iskustva u oblasti arhitekture i unutrašnjeg dizajna, koordinacije i project menadžmenta. Upravljao i radio na razvoju, dizajnu i izgradnji više od 30 projekata u zemlji i inostranstvu. Radio u oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna enteriera i stekao iskustva u projektovanju i izgradnji komercijalnih, stambenih, poslovnih, obrazovnih, industrijskih i spotrtskih objekata. Član je Inžinjerske komore Srbije.
Specijalnosti: razvoj projekata, planiranje i budžetiranje

X
Jelena Jolović

Project Menadžer

Iskustvo: Iskustvo u project menadžmentu, kao i u izvođenju građevinskih radova, kao što je rekonstrukcija hotela Hajat. Takođe, bila je angažovana i na poslovima projektovanja i opremanja za ritejlere kao što su to Sephora, Gap, Piraeus bank, Alpha bank. Takođe je bila uključena u proces projektovanja jednog od najvećih projekata u regionu - project management za Delhize Group i izgradnju cca 90 000 m2 distributivnog centra. Član je Inžinjerske komore Srbije.
Specijalnosti: project menadžment, planiranje i budžetiranje

X
Milica Đoković

Project Menadžer

Iskustvo: Ima dugogodišnje radno iskustvo u oblasti arhitekture. Bila je angažovana na razvoju i rukovođenju projektima kroz sve faze – od idejnog rešenja, preko upravljanja i kooordinacije, do realizacije i nadzora. Učestvovala je u projektovanju i izgradnji velikog broja komercijalnih, industrijskih, stambenih i objekata namenjenih kulturi i obrazovanju. Član je Inženjerske komore Srbije.
Specijalnosti: razvoj projekata, planiranje i koordinacija

X
Danijela Barbu

Koordinator projekata

Iskustvo: Arhitekta sa višegodišnjim profesionalnim iskustvom u arhitektonskom i urbanističkom projektovanju, razradi i razvoju projekata. Član je Inženjerske komore Srbije.
Specijalnosti: razvoj projekata

X
Suzana Jovićević

Saradnik za strategiju razvoja

Iskustvo: Diplomirani pravnik sa više od 30 godina iskustva u građevinskom i stambenom sektoru i 18 godina u rukovođenju; učestvovala u izradi Strategije razvoja stambenog sektora Republike Srbije i u radnim grupama za donošenje zakonskih i podzakonskih propisa
Veštine: izrada strategija i planova, planiranje budžeta, razvoj projekata, izveštavanje i analiziranje

X
Sanja Karanović

Arhitekta Senior

Iskustvo: Dugogodišnje profesionalno iskustvo u izradi arhitektonskih, enterijerskih i urbanističkih projekata. Bavila se izradom i vođenjem projekata kroz sve faze – urbanistički dizajn, arhitektonski dizajn, projektovanje enterijera, implementaciju i nadzor. Učestvovala je u projektovanju i izgradnji većeg broja poslovnih, industrijskih, stambenih objekata. Član Inženjerske komore Srbije.
Specijalnost: izrada projekata, planiranje i koordinacija, urbanističko planiranje

X
Miloš Rajović

Arhitekta Junior

Iskustvo: Master inženjer arhitekture sa iskustvom u svim fazama izrade projekta. Radio kao arhitekta enterijerista u komercijalnom sektoru. Učestvovao u izradi projekata za objekte različite namene (stambene, poslovne, objekte kulture).
Specijalnost: modelovanje, renderovanje i postprodukcija

X
Jelena Janićijević

Koordinator projekata

Iskustvo: Dugogodišnje iskustvo u FMCG industriji, industriji namenjenoj zabavi i edukaciji dece, kao i u arhitektonskom nadzoru. Bavila se i mentorskim programima - podrška i konsalting za razvoj malih i srednjih biznisa.
Specijalnost: koordinacija i planiranje

Klijenti

Naši klijenti su naša najveća vrednost. Za nas, ispunjavanje njihovih zahteva i ostvarivanje i prevazilaženje očekivanja je primarni zadatak.

Pridruži se

Šta ako jedna prilika može da promeni vaš poslovni život?
Probajte, pridružite nam se.
There was a problem validating the form please check!
The connection to the server timed out!
Uspešno ste poslali poruku!

Članstva
 

UNICEF Friends Club

Bedž pomažemo Dečija sela

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.