Novaston Project Management postala član Saveta zelene gradnje

Vivo Shopping Park

Kompanija Novaston Project Management - NPM, deo Novaston asset i property platforme, postala je članica Saveta zelene gradnje, snažne zajednice preduzeća, organizacija i pojedinaca, koja se zalaže za primenu održivih rešenja u građevinarstvu. Na ovaj način NPM tim je pokazao društvenu odgovornost u poslovanju i želju da prati i primenjuje vodeće trendove u oblasti održivog razvoja i zaštite životne sredine.

Jelene Jolović“Sa velikim zadovoljstvom smo se pridružili Savetu zelene gradnje na njihovom putu razvoja, edukacije i implementacije standarda zelene gradnje u Srbiji. Kao firma koja upravlja velikim brojem ritejl parkova u Srbiji, trudimo se da poboljšamo njihov rad i funkcionisanje, implementirajući neke od standarda sada kada objekti već uveliko funkcionišu. Pri razvoju novih konceptnih rešenja, naše klijente podstičemo da primene koncept održive gradnje, zajedno sa njima radimo na iznalaženju energetski efikasnih rešenja koja su primenjiva ali i korisna za samog klijenta, te smatram da smo dobar partner Savetu zelene gradnje Srbije u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i podizanju svesti domaćeg tržišta.” - izjavila je Jelena Jolović, project menadžerka i koordinator za saradnju sa Savetom.


X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.