Novaston Project Management zadužen za koordinaciju zakupaca u budućem IKEA retail parku

NMC postao član Kluba prijatelja UNICEF-a

Retail park najvećeg evropskog proizvođača nameštaja, brenda IKEA, otvoriće se u blizini same IKEA prodavnice, na delu autoputa kod Bubanj Potoka. Sastav zakupaca činiće više od 40 poznatih brendova, a za samu koordinaciju zakupaca angažovana je firma Novaston Project Management, koja će blisko sarađivati između investitora i zakupaca na svim fazama projekata svih lokala zakupaca.

Dušan Radišić“Novaston Project Management proširio je svoj obim usluga na razvoju i izgradnji Ikea Retail Parka, koji će se izgraditi u neposrednoj lokaciji IKEA robne kuće u Beogradu. Pored angažmana na razvoju samog koncepta Retail Parka, nadalje ćemo obavljati i uslugu koordinacije zakupaca (Tenant Coordination). To podrazumeva kompleksan proces posredovanja između zakupaca sa jedne strane i Investitora, menadžmenta, projektanata i izvođača sa druge strane. NPM će imati delikatan zadatak da pomiri tehničke zahteve preko 40 zakupaca, njihovih projektanata i izvođača, sa zahtevima i procedurama ostalih učesnika u ovom projektu. Proces koordinacije zakupaca se radi kako bi se projekat realizovao u planiranom roku i ispunio očekivane visoke standarde kvaliteta koje je investitor postavio”, izjavio je Dušan Radišić, project menadžer.

Osim NPM-a, na otvaranju novog retail parka angažovane su i firme Novaston Marketing Consultancy i Novaston Asset Management, koje pripadaju Novaston platformi.

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.