Novaston proširio delatnost i na Hrvatsku

Novaston proširio delatnost i na tržište Hrvatske

Novaston, jedinstvena platforma za upravljanje nekretninama, već petu godinu sarađuje sa austrijskom kompanijom Immofinanz, jednim od najvećih ritejl investitora u Srbiji, kada je u pitanju razvoj ritejl (maloprodajnih) parkova. Kompanije u sklopu ove platform, Novaston Asset Management, Novaston Project Management, Novaston Facility Management i Novaston Marketing Consultancy, u Srbiji su zadužene za operativno upravljanje, asset, property, project i facility menadžment, kao i marketing šest STOP SHOP ritejl parkova, brenda u vlasništvu Immofinanza, a od avgusta će preuzeti i STOP SHOP ritejl park u Sremskoj Mitrovici.

"Saradnja sa našim dugoročnim partnerom i klijentom Immofinanz se u prethodnom periodu dokazala kao vrlo uspešna. Nakon postavke, a zatim i samog operativnog upravljanja i marketinga STOP SHOP ritejl parkova u Srbiji, Novaston platformi je poveren razvoj i unapređenje njihovih nedavno kupljenih ritejl parkova u Hrvatskoj, u Osijeku i Valpovu. Prvi zadatak je sprovođenje celokupanog rebranding-a postojećih ritejl parkova, za čiji proces je zadužena naša kompanija Novaston Project Management. Takođe, neophodno je da se kreira i primeni strategija (re)leasing-a za dugi rok, uzimajući u obzir trenutni miks brendova i stanje na tržištu, za šta je zadužen tim Novaston Asset Management-a. Naš Novaston Marketing Consultancy tim biće zadužen za sve marketinške aktivnosti, u cilju jačanja reputacije i privlačenja dodatnih kupaca Naš Novaston Marketing Consultancy tim biće zadužen za sve marketinške aktivnosti, u cilju jačanja reputacije i privlačenja dodatnih kupaca. Naravno, izazov je i sam proces postavljanja našeg sistema upravljanja uzimajući u obzir zakonske obaveze i regulative koje važe na hrvatskom tržištu, kako bi se postigla maksimalna vrednost ritejl parkova. Ovo je samo još jedan korak u daljem rastu Novaston platforme." - istakla je Mia Zečević, generalni direktor Novastona.


X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.