NMC postao član Kluba prijatelja UNICEF-a

NMC postao član Kluba prijatelja UNICEF-a

Novaston Marketing Consultancy je, u skladu sa svojom politikom društveno odgovornog poslovanja, nedavno postao član Kluba prijatelja UNICEF-a. Tim povodom Aleksandra Kožul, direktorka komunikacija zadužena za društveno odgovorno poslovanje, istakla je da NMC, kao deo Novaston platforme, stremi ka tome da se u svom poslovanju vodi principima društvene odgovornosti.

Aleksandra Kožul„Čast nam je da budemo deo ovako velike i bitne organizacije kao što je UNICEF. Naša ideja vodilja je da kroz svoje delovanje pomognemo da se proširi svest unutar poslovne zajednice o važnosti donacija i priključivanja programu. Zato pozivamo naše saradnike i partnere da se i oni priključe ovom programu, čiji je cilj stvaranje boljih uslova za decu u Srbiji. Hajde da zajedno gradimo društvo u kojem će zdravlje, obrazovanje, ravnopravnost i zaštita za svako dete biti prioritetni društveni interes,“ izjavila je Aleksandra.


X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.