VAŽNOST FACILITY MENADŽMENTA KAO NOVE OBLASTI

Stop Shop in Sremska Mitrovica

Kompanija Novaston Facility Management (NFM) osnovana je 2016. godine, kao deo jedinstvene Novaston real Estate, asset i property platforme, a u cilju pružanja integrisane strategije upravljanja objektima. To uključuje fizičko i tehničko obezbeđenje, profesionalne održavanje higijene, kao i upravljanje tehničkim održavanjem.

Prema rečima Uroša Galovića, facility menadžera, odluka o osnivanju NFM kompanije donešena je kako bi se pokrila sve veća potražnja u Srbiji i regionu za ovom oblasti delovanja. On je dodao da evolucija upravljanja objektima u ovim segmentima konstantno napreduje, što nam je otvorilo mogućnosti za proširenje kompanije i unapređenje delatnosti. Štaviše, klijenti NFM su već prepoznali kvalitet usluga koje kompanija pruža.

"Biti facility menadžer znači da se ljudi i kompanije oslanjaju na vas za profesionalno upravljanje. Zato je poverenje u naš tim početni korak u ostvarivanju dalje saradnje. Članovi našeg tima su visokostručni inženjeri i tehničari sa bogatim domaćim i međunarodnim iskustvom, koji su pružali razne usluge upravljanja objektima za neke od najznačajnijih projekata na Balkanu", zaključio je Galović.

Novaston Facility Management pruža prepoznatljiv spoj najbolje međunarodne prakse i znanja u smislu razumevanja regionalnog tržišta, što nas čini najboljim izborom za klijente koji traže profesionalne usluge upravljanja objektima.

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.