Trendovi razvoja tržišta nekretnina

Trendovi razvoja tržišta nekretnina

Početkom juna održana je RICS konferencija u Beogradu, u saradnji sa CBRE SEE i Društvom procenitelja Srbije, tokom koje su svoja iskustva razmenili brojni renomirani profesionalci iz oblasti nekretnina. Među panelistima na konferenciji svoj deo imala je i generalna direktorka Novaston Mia Zečević, koja je u okviru svoje prezentacije napravila osvrt na dešavanja u prethodnoj godini, kao i na trendove razvoja retail tržišta u jugoistočnoj Evropi. Na primeru Hrvatske, Mia Zečević je objasnila sve faze jednog ciklusa ravoja retail sektora koji se dogodio u prethodnih 10 godina, kao i na primeru Srbije, Trendovi razvoja tržišta nekretninarezimirajući u kojoj je fazi srpsko tržište nekretnina, kao i šta će se desiti u budućnosti kada dođe do zasićenja tržišta.

RICS konferencija je ugostila i još mnogo profesionalaca iz renomiranih firmi. Pored predstavnika Novastona, našli su se i predstavnici kompanija poput GTC, CW Forton, SOG, Colliers.


X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.