Angažovanje asset i property menadžment kompanije ključan faktor u razvoju svakog projekta

15. godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina

Novaston real estate, asset i property platforma je bila ponosni sponzor 15. godišnje međunarodne konferencije o razvoju nekretnina, održane 14. i 15. maja ove godine u hotelu Esplanade u Zagrebu. Generalna direktorka Mia Zečević učestvovala je u dva panela, govoreći o metodologiji rada na projektima kao što su ritejl parkovi, šoping centri, kao i o planovima za budućnost.

15. godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretninaPrvi panel “Ladies only – Ženski pogled na perspektive razvoja nekretnina” bio je posvećen ključnim temama koje su značajne za ceo region, a tiču se nekretnina, razvoja i investicija. Panel je vodila Nataša Kalauz, Business Development Manager - EU Business.org, a zajedno sa Miom Zečević na panelu su učestvovale i Helena Knifić Schaps, Predsednica - Europan Hrvatska, Vedrana Likan, Managing Partner - Colliers International Croatia, Slovenia, BiH, Petra Švekin, Direktorka Društva - HPB nekretnine d.o.o i Predsednica Upravnog odbora Hrvatskog saveta za zelenu gradnju, kao i Marija Bojović, Partner - Bojović, Drašković, Popović & Partners. Tokom razgovora panelistkinje su se dotakle brojnih tema, a između ostalog govorile su i o trendovima koji dolaze, potencijalima regiona kada su u pitanju novi investitori iz Kine, Južne Afrike i arapskih zemalja, kao i o stanju na tržištu komercijalnih nekretnina u regiji.

15. godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina

Na drugom panelu "Rubikova kocka strukture razvoja i (re)finansiranja velikih komercijalnih RE projekata u zemljama Jugoistočne Evrope" diskutovalo se o velikim rezidencijalnim projektima u Srbiji i regionu, predstavljen je projekat A blok i njegov razvoj, razgovaralo se i o sindikalnim kreditima, mix-use projektima (kombinacija stambenog-poslovnog-maloprodajnog prostora) i kako odrediti optimalni mix, NPL i kako delovati da projekat ne postane NPL, u čemu je jako važno aktivno učešće asset i property menadžmenta.

15. godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina"Konferencije kao što je ova su sjajna prilika da podelimo naše znanje o sektoru komercijalnih nekretnina sa našim komšijama i da dalje gradimo biznis konekcije u zemljama koje su naša sfera interesovanja. Ponosni smo što smo bili deo ove konferencije i nadamo se da ćemo biti tu i sledeće godine." - rekla je Mia Zečević, CEO Novastona.


Članstva

Klub prijatelja UNICEF-a

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.