Partneri od starta – Vivo Shopping park i Novaston

Vivo Shopping Park

Vivo Shopping Park je jedan od prvih modernih otvorenih tržnih centara u Srbiji, koji će ovog leta proslaviti 5 godina uspešnog poslovanja. Ovaj park je centar kupovine i zabave u čitavom Pomoravskom okrugu i karakteriše ga visoka poseta i najmoderniji asortiman brendova na tržištu maloprodajnih (ritejl) parkova.

Stefan Brnjada“Novaston Asset Management prati projekat od samog početka i aktivno je učestvovao u njegovom razvoju: izdavanju maloprodajnog prostora, praćenju ključnih finansijskih i komercijalnih parametara, kao i produženju dugoročnih ugovora o zakupu. Pred nama su novi izazovi, da zajedno opravdamo poverenje posetilaca, a mi kao kompanija da ostanemo pouzdan partner u daljem razvoju Vivo Shopping Parka”, izjavio je Stefan Brnjada, saradnik na ovom projektu.


X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.