Novaston i Rajićeva proširuju saradnju i na komercijalizaciju

Novaston i Rajićeva proširuju saradnju i na komercijalizaciju

2019. godina izgleda kao da bi mogla da bude najuspešnija za Novaston od svog osnivanja, ponajviše zato što se veliki projekti ređaju jedan za drugim. Ovog puta, Novaston je potpisao ugovor sa Rajićeva Šoping Centrom i preuzeo usluge komercijalizacije.

NMC official marketing agency of CCC shoes&bags„Komercijalizacija se smatra posebnom kategorijom lizinga i kao takva predstavlja integralni deo uspešnog strateškog menadžmenta bilo kog šoping centra. Rajićeva ima jedinstvenu lokaciju u centru grada, što predstavlja ogromnu prednost za različite promocije, bilo unutra ili ispred centra. Ovo nije samo sjajna prilika za dodatni priliv, već i odličan način da se promocije i aktivnosti iskoriste kako bi se uvećala poseta samog šoping centra. Vrlo smo uzbuđeni zbog ove saradnje“ reči su Milene Maričić, koordinatora za komercijalizaciju Novastona.


X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.