Važnost konflikta interesa

Važnost konflikta interesa

Generalna direktorka Novastona, Mia Zečević, kao i članovi sektora za biznis planiranje Mladen Mladenović i Stefan Brnjada učestvovali su na RICS radionici “Konflikt interesa”, održanoj 18. aprila u hotelu Radison Blu, u Beogradu. Šta čini profesionalca etičkim, šta je konflikt interesa i kakve konflikte smo u stanju da identifikujemo, kao i pitanje da li se možemo ponašati etički su teme koje su učesnici obrađivali zajedno sa organizatorkom Martom Pataki.

Stefan Brnjada“Radionica je bila vrlo interaktivna. Svi prisutni, inače profesionalci iz iz oblasti upravljanja, akvizicija i procene vrednosti nekretnina, kroz konkretne primere prolazili su kroz teme koje su važne za sve oblasti poslovanja.” - rekao je Stefan Brnjada, saradnik u firmi Novaston Asset Management.

Mladen Mladenović“Razlog zašto se zanimamo za COI (konflikt interesa) je rešavanje problema tokom pružanja konsultantskih usluga u više disciplina, kao i rad sa mnogim međusobno konkuretnim klijentima i zakupcima.” - dodao je Mladen Mladenović, senior saradnik u Novaston Asset Management.

Važnost konflikta interesaSvi učesnici su na kraju radionice složili da profesionalci u ritejl industriji moraju konstantno da uče, unapređuju se i dodatno se motivišu, kako bi bili svesni konflikta interesa i kako bi znali kako da ga izbegnu.


X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.