U NEPRESTANOM NADMETANJU ZA PAŽNJU, MARKETINŠKI USPEH SE MERI KOLIČINOM ENTUZIJAZMA KOJA SE PRENOSI NA KUPCA. ONO ŠTO JESTE I ŠTO ĆE UVEK BITI NAJVAŽNIJE JE DA PODELITE SVOJU STRAST SA DRUGIMA.

Naša priča

Svaki veliki brend priča svoju priču. Ovo je naša.


Mi smo usko specijalizovana platforma u oblasti marketinga i komunikacija koja postavlja standarde u retail industriji. Zahvaljujući velikom iskustvu u ritejlu i "biznisu komunikacija" u Srbiji i regionu, naš tim uspešno kreira marketinške strategije prema jedinstvenim potrebama klijenata i u skladu sa najvišim standardima. Imamo višegodišnje iskustvo u primenama komunikacije BTL, ATL i TTL, koje uspešno primenjujemo u praksi. Znanjem našeg tima i saradnjama u oblasti digitalnog marketinga obezbeđujemo dodatnu konkurentnu prednost. Članovi našeg tima su profesionalci sa bogatim iskustvom u oblasti marketinga, komunikacija (internih i eksternih) i digitala stečenim kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.

Vesti

Predstavljamo vam novine u našem poslovanju

Usluge

Nudimo integrisanu marketinšku strategiju u oblasti retail-a i nekretnina koju kreiramo prema jedinstvenim potrebama klijenata i u skladu sa najvišim standardima:
X Brand Strategy
STRATEGIJA BRENDA
U konkurentnom svetu brendova, naš cilj je da klijentima pružimo najbolje strateško rešenje. Komunikacija uopšte, mediji, kreativa, direktna komunikacija, sadržaj, digital i PR predstavljaju naše kompetencije, dok je naša stručna oblast ritejl/nekretnine.
X Integrated content
INTEGRISANI SADRŽAJ
Barijere u komunikaciji su prevaziđene, što je omogućilo stvaranje jedinstvenog univerzuma u ovoj oblasti. Ono što predstavlja izazov je da se obezbedi jedan integrisani pravac u komunikaciji i relevantan sadržaj, a to je upravo ono što mi radimo.
X Tactical infrastructure
TAKTIČKI ZNAČAJ INFRASTRUKTURE
Ceo region na vašem dlanu. Naše usluge nisu ograničene geografskim granicama. Obezbeđujemo koordinaciju i logistiku za marketinške projekte u celom regionu. Na početku i kraju svakog projekta pružamo usluge detaljne analitike i izveštavanja.
X Stake holders cooperation
SARADNJE KAO KLJUČ USPEHA
Saradnja sa „ključnim igračima“ je odlučujući faktor za uspeh svakog projekta. Obezbedićemo vam prave partnere za marketinške projekte. Zahvaljujući jakom partnerstvu sa velikim „imenima“, poznatim kako na lokalnom tržištu, tako i širom sveta vaš brend ostvariće prosperitet.
X
Iskra Popović

Direktor marketinga

Iskustvo: Upravljanje ritejl konceptima od otvaranja, repozicioniranja i ukupne brend komunikacije za različite šoping centre i ritejl parkove.
Specijalnosti: maloprodajni marketing, brend strategija, integrisani marketing

X
Aleksandra Kožul

Direktorka komunikacija

Iskustvo: Radila kao savetnica za odnose sa javnošću potpredsednika vlade za evropske integracije u Vladi Republike Srbije, PR menadžer, novinar i urednik sajta, u različitim kompanijama
Specijalnosti: odnosi sa javnošću, marketing u ritejl sektoru, CSR, korporativne komunikacije, interne komunikacije, socijalne mreže

X
Miloš Marković

Marketing menadžer

Iskustvo: Više od 6 godina u ritejl industriji od pozicije marketing asistenta do saradnika u marketingu.
Specijalnosti: marketing u ritejlu, BTL, digitalni marketing

X
Marina Nićiforović

Marketing menadžer

Iskustvo: Višegodišnje iskustvo u maloprodaji, stečeno kroz administrativne dužnosti, u radu za poznate međunarodne maloprodajne brendove; organizacija događaja, koordinacija različitih odeljenja i upravljanje timom u hotelskoj industriji.
Specijalnosti: marketing u ritejlu, BTL, digital, interne komunikacije

X
Dragan Jokanović

Marketing menadžer

Iskustvo: Nakon završenih studija dramaturgije, poslovnu karijeru započeo kao copywriter i ubrzo prešao na mesto koordinatora marketinga.
Specijalnosti: kreativno pisanje u različitim segmentima, kao što su filmska industrija, pozorište, video igre i advertajzing

X
Ivana Bičvić

Marketing asistent

Iskustvo: Više od 5 godina iskustva na raznim pozicijama u prodaji i marketingu, sa iskustvom u community menadžmentu, organizaciji događaja i izvozu.
Specijalnosti: društvene mreže, promotivne aktivnosti i administracija

X
Sandra Pekić

Menadžer za odnose sa javnošću

Iskustvo: Radila više od 20 godina kao novinar i urednik u različitim medijima (štampa, radio, televizija i web), autor i prezenter na radiju; autorka tri romana
Specijalnosti: pisanje i izveštavanje za medije, kreativno pisanje i komunikacije

X
Helena Vučinić

Marketing asistent

Iskustvo: Nakon završenih studija na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, obavljala je stručnu praksu u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. Poslovnu karijeru je započela u oblasti digitalnog marketinga i pisanja PR tekstova.
Veštine: kreativno pisanje i komunikacije, digitalni marketing

Klijenti

Naši klijenti su naša najveća vrednost. Za nas, ispunjavanje njihovih zahteva i ostvarivanje i prevazilaženje očekivanja je primarni zadatak.

Pridruži se

Šta ako jedna prilika može da promeni vaš poslovni život?
Probajte, pridružite nam se.
There was a problem validating the form please check!
The connection to the server timed out!
Uspešno ste poslali poruku!

Članstva
 

UNICEF Friends Club

Bedž pomažemo Dečija sela

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.