KRAGUJEVAC PLAZA ŠOPING CENTAR NASTAVLJA SARADNJU SA NMC

Kragujevac Plaza Shopping Center continues cooperation with NMC

Šoping centar Kragujevac Plaza i kompanija Novaston Marketing Consultancy (NMC) postigli su dogovor da NMC bude zvanična marketinška agencija ovog centra za 2019. godinu. Važno je napomenuti da je NMC već 2018. godine bio zadužen za marketinške aktivnosti šoping centra Kragujevca Plaza, stoga ovaj sporazum označava nastavak uspešne saradnje dve strane.

Kragujevac Plaza Shopping Center continues cooperation with NMCKragujevac Plaza je najveći moderni šoping centar južno od Beograda i jedini takve vrste u centralnoj Srbiji. Vrlo smo ponosni na ono što smo do sada postigli kada su u pitanju marketing usluge za Kragujevac Plazu, iako nas čeka još mnogo izazova. Cilj nam je da stalno nudimo inovativne aktivnosti unutar centra, ali i da uspostavimo jasan vizualni identitet i dalje radimo na jačanju brenda - rekao je Dragan Jokanović, marketing koordinator NMC-a za šoping centar Kragujevac Plaza.

 

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.