Naša priča

Svaki veliki brend ima svoju priču. Evo i naše:


 
Mi smo Novaston – nezavisna platforma za upravljanje nekretninama, sredstvima i imovinom koja je osnovana 2013. godine sa sedam zaposlenih. Od samog osnivanja, mi neprestano rastemo i razvijamo se i Novaston danas čine kompanije: Novaston Asset Management, Novaston Project i Facility Management i Novaston Marketing Consultancy, koje zajedno imaju više od 65 zaposlenih. Naše kompanije su specijalizovane za pružanje usluga u oblasti upravljanja nekretninama, upravljanjem projektima, održavanjem objekata, kao i marketingom u Srbiji i regionu. Naši ključni stubovi poslovanja fokusirani su na: sektor poslovnog prostora, ritejl sektor i sektor logistike. Specijalizovani smo za ove oblasti, ne samo u Srbiji, već i šire.

Vesti

Predstavljamo vam novine u našem poslovanju

Usluge

Mi preuzimamo punu odgovornost u okvirima svih naših integrisanih usluga u cilju uvećanja vrednosti projekata kojima upravljamo


Naš tim

Timski rad je u srcu svakog velikog uspeha.

Članovi našeg tima su profesionalci sa velikim domaćim i međunarodnim iskustvom koji su zaduženi za upravljanje i održavanje nekih od najznačajnijih projekata na Balkanu. Oni na jedinstven način kombinuju najbolju međunarodnu praksu, znanje i iskustvo, kao i duboko razumevanje specifičnosti lokalnog tržišta u svim ovim oblastima.

X
Mia Zečević

CEO Novaston platforme

Tokom svog višegodišnjeg iskustva bila je direktor marketinga, prodaje i komercijalizacije u UŠĆE SC, gde je bila odgovorna za sve marketinške i prodajne aktivnosti. Obučavana za poziciju menadžera centra, sa fokusom na upravljanje imovinom i ritejl sektor u ECE Project Management Gmbh. Pre ECE-a, bila je rukovodilac projekta za MK Mountain Resort (deo MK Grupe), gde je upravljala sa 48,000m2 hotelskih lanaca sa 4 zvezdice u skijaškoj oblasti Kopaonik. Takođe je radila u najvećoj srpskoj brokerskoj kompaniji M&V Investements, gde je bila zadužena za analizirala domaće i međunarodne berze.

X
Igor Vojnović

Partner i Novaston Project Management Direktor

Iskustvo: Do sada je radio na pozicijama arhitekte, rukovodioca operacija, rukovodioca projekta i glavnog voditelja projekata.
Specijalnosti: project i facility menadžment, planiranje i budžetiranje

X
Iskra Popović

Direktor marketinga

Iskustvo: Upravljanje ritejl konceptima od otvaranja, repozicioniranja i ukupne brend komunikacije za različite šoping centre i ritejl parkove.
Specijalnosti: maloprodajni marketing, brend strategija, integrisani marketing

X
Aleksandra Kožul

Direktorka komunikacija

Iskustvo: Radila kao savetnica za odnose sa javnošću potpredsednika vlade za evropske integracije u Vladi Republike Srbije, PR menadžer, novinar i urednik sajta, u različitim kompanijama
Specijalnosti: public relations, marketing in retail, CSR, corporate communications, internal communication, social media

X
Stefan Brnjada

Saradnik

Iskustvo: Finansijske operacije u privatnoj porodičnoj firmi, pridružio se kompaniji u početnoj fazi, gde je sticao jedinstvena iskustva u industriji nekretnina.
Specijalnosti: upravljanje procesima u industriji nekretnina

Klijenti

Naši klijenti su naša najveća vrednost. Za nas, ispunjavanje njihovih zahteva i ostvarivanje i prevazilaženje očekivanja je primarni zadatak.

Pridruži se

Šta ako jedna prilika može da promeni vaš poslovni život?
Probajte, pridružite nam se.
There was a problem validating the form please check!
The connection to the server timed out!
Uspešno ste poslali poruku!

Članstva
 

UNICEF Friends Club

Bedž pomažemo Dečija sela

X
Kolačići

Novaston Grupa može koristiti kolačiće kako bi nam pomogli da razumemo vaše potrebe i pružimo vam bolje korisničko iskustvo. Možete sprečiti postavljanje kolačića preko našeg veb sajta promenom podešavanja vašeg internet pretraživača.